Logo Igualada Som-hi

Política de Privacitat

21 de Febrer, 2019

Finalitat

La finalitat és poder enviar informació relativa a les activitats del Jordi Cuadras i del seu equip d’Igualada Som-hi, i prestar els serveis sol·licitats, així com desenvolupar accions i campanyes i informar sobre les mateixes. Les vostres dades seran custodiades amb les màximes garanties de confidencialitat conforme la normativa vigent de protecció de dades. Les dades no es comunicaran a altres persones.

Tractament de dades

En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.

Legitimació

El consentiment lliure de la persona, el qual pot ser revocat en qualsevol moment. Les dades es conservaran tot el temps que duri el consentiment.

Destinació

No comunicarem les vostres dades a cap altra persona o entitat si no és amb el vostre consentiment inequívoc o perquè hi estiguem obligats d’acord amb la llei aplicable.

Només comunicarà les seves dades a tercers amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d’obligacions legals. L’anterior és sense perjudici de la comunicació a entitats afins que persegueixin les mateixes finalitats. DRETS: Accedir, rectificar, oposar-se, limitar i suprimir dades.

Contacte

CANDIDATURA DE PROGRÉS IGUALADA SOM-HI (PSC – COMUNS – IGUALADA OBERTA): Passeig de les Cabres, 3 / 08700 Igualada / NIF. G08564379 / igualadasomhi@gmail.com INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en el nostre correu electrònic: igualadasomhi@gmail.com.