Logo Igualada Som-hi

Jordi Cuadras presenta la llista per les eleccions del 28 de maig amb el Museu ple de gom a gom

El Museu de la Pell s’ha omplert per l’acte presentació de la llista d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) amb més gent que mai per encarar la recta final per les eleccions municipals del 28 de maig. Tal i com ha explicat el candidat a l’alcaldia Jordi Cuadras, es tracta de “l’equip més preparat, més potent i més il·lusionat que es presenta en aquestes eleccions municipals. Som un equip de ciutat, una llista que va molt més enllà dels partits polítics. Un equip format per persones que tenim la nostra pròpia trajectòria professional fora de la política, que no depenem de la política per viure, que si fem el pas d’estar en política és perquè volem i perquè ho sentim amb el cor i el cap i perquè volem oferir tota la nostra experiència a la nostra ciutat”.


Després que cada membre de la llista sortís dalt l’escenari amb una cançó que havia escollit i abans de la pluja de confeti que va tancar l’acte, Cuadras ha afirmat que “les eleccions del 28 de maig van d’escollir entre dos models de ciutat. Van d’escollir entre nou o vell, entre futur o passat, entre inèrcia o impuls. No ens presentem contra ningú, ens presentem a favor d’Igualada”.


Jordi Cuadras també ha anunciat la proposta de fer un gran pacte: “Un gran pacte amb els ciutadans i ciutadanes d’Igualada per fer avançar Igualada i compartir el nostre projecte per Igualada. Estic convençut que la nostra posició, és la posició central a la nostra ciutat, que som majoria els que volem un nou impuls, els que volem fer avançar Igualada, i els que volem que Igualada guanyi el futur”.

 

Un equip de ciutat


La llista d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) la formen: 1. Jordi Cuadras (Candidat a l’alcaldia d’Igualada i periodista amb trajectòria en diversos mitjans de comunicació), 2. Montse Montaña (Infermera, investigadora i professora d’Universitat), 3. Quim Roca (Economista, responsable comptable fiscal i de controlling en una empresa multinacional i professor d’Universitat), 4. Irene Gil (Treballadora social i diplomada en Polítiques de Gènere i Igualtat), 5. Anselm Pasquina (Futbolista professional i instructor de fitness en un gimnàs d’Igualada), 6. Sonia Mesas (Empresària, directora executiva CEO de Mestrans i amb estudis superiors d’Administració), 7. Martí Salanova (Administratiu en una escola d’Igualada i membre d’un grup de teatre amateur), 8. Rocío Avilés (Treballadora del tèxtil, comerciant, activista feminista i presidenta de l’Associació de Veïns de Fàtima), 9. Víctor Recio (Estudiant de Comunicació i Indústries Culturals i membre de la JSC de Catalunya), 10. Marisol López (Treballadora del tèxtil, impulsora de l’Associació Montserratin@s del barri Montserrat i expresidenta de l’AMPA del Gabriel Castellà), 11. Salvador Pelfort (Arquitecte amb més de 40 anys de trajectòria professional, exregidor de l’Ajuntament i exdiputat de la Diputació de Barcelona), 12. Isabel Miró (Funcionària del Departament de Justícia de la Generalitat, implicada al barri del Sant Crist i exvoluntària d’entitats juvenils), 13. Mohamed Bouharrat (Cuiner, tècnic de maquinària química, federat en boxa i exmembre de l’AMPA de l’Escola Jesús Maria), 14. Soledad Exparis (Treballadora del tèxtil, membre de CCOO i implicada al barri del Poble Sec), 15. Toni Doncel (Tècnic superior en sistemes de la Telecomunicació i Informàtics i responsable de secció en una botiga d’electrodomèstics), 16. Cristina Puig (Llicenciada en Ciències Ambientals, mestre pastissera, administrativa i membre dels Moixiganguers), 17. Manuel Fernández (Treballador del sector metal·lúrgic, implicat al teixit social de les Comes i membre de CCOO), 18. Isabel Vidal (Bibliotecària amb 40 anys de trajectòria a Igualada a l’antiga Biblioteca Sant Jordi i a la Biblioteca Central), 19. Ángel Henares (Professor amb 30 anys de trajectòria docent a l’Escola Emili Vallès), 20. Pilar Salat (Infermera, membre de Càritas Anoia-Segarra i exregidora de l’Ajuntament), 21. Xavier Badia (Professor amb trajectòria a l’Institut Pere Vives Vich on va ser-ne director, voluntari de l’entitat Justícia i Pau i exregidor de l’Ajuntament).


A l’apartat de suplents, la llista la integren set persones amb gran trajectòria política i cívica com són Miquel Martínez, Maribel Nogué, Julián Borrega, Isabel López, Josep M. Gassó, Francisca Horna i Josep M. Dàvila.


Tornar a la pàgina principal