Logo Igualada Som-hi

Jordi Cuadras i el seu equip trepitgen els barris d’Igualada per escoltar demandes i fer propostes

Les regidores i regidors d’Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) han iniciat una ronda de visites setmanals als barris de la ciutat coincidint en que s’han començat a relaxar les mesures de restriccions Covid-19. L’objectiu és conèixer quines són les demandes dels diferents barris i presentar-les a l’Ajuntament i, d’altra banda, fer propostes en base el model de ciutat d’Igualada Som-hi.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que “la sortida de la pandèmia s’ha de fer escoltant a tothom i coneixent de primera mà quin és el panorama de la ciutat. Per això estem dedicant aquests dies a parlar directament amb les veïnes i veïns dels diferents barris d’Igualada per a saber quin és el batec de la ciutat. Hi ha una gran esperança en que el malson hagi passat i ganes de tornar a fer vida de barri en comunitat. També hem detectat que moltes zones se senten poc escoltades pel govern de Junts i creiem que això cal capgirar-ho, perquè Igualada és la suma dels diferents barris i tots han de comptar per igual. Volem que tots els barris siguin de primera”.

Cuadras i el seu equip ja han visitat les barris de les Comes, Fàtima, Sant Crist i la Masuca. En els propers dies seguiran per la resta de barris de la ciutat. Les demandes comunes fan referència a la manca de neteja, els dèficits de neteja i manteniment als parcs infantils, l’accessibilitat i la falta de manteniment de les voreres de carrers i places, la crescuda de males herbes que donen una imatge de deixadesa, la necessitat de més policia per evitar infraccions de trànsit o aparcament o la necessitat de que els actes culturals i lúdics no només es facin al centre i arribin als barris. Les dificultats per accedir a una vivenda o per a trobar feina també són altres temes comuns en diverses veïnes i veïns. Amb tot això, Igualada Som-hi, vol aportar solucions que siguin útils i vehicular propostes per presentar a l’Ajuntament per millorar la vida de la gent i dels barris.

La formació que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta posa a disposició de la ciutadania el seu canal de Whatsapp per a que tothom qui vulgui interactuar amb Jordi Cuadras i el seu equip o demanar-los una visita per a comentar qualsevol aspecte del seu barri, pugui fer-ho enviant un missatge al telèfon 674 96 60 31.


Tornar a la pàgina principal