Logo Igualada Som-hi

Jordi Cuadras es reuneix amb l’alcalde de Vilanova i la Geltrú per abordar demandes conjuntes amb Igualada

El cap de l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Cuadras, ha mantingut una jornada de treball amb l’alcalde de Vilanova i la Geltrú Juan Luis Ruiz. Es tracta d’una visita institucional que se suma a les que Cuadras ja ha mantingut amb altres alcaldes veïns com el de Cervera i el de Manresa. L’objectiu és establir demandes conjuntes i fer força amb les ciutats veïnes per aconseguir millores i projectes per Igualada.

Jordi Cuadras afirma que “des d’Igualada hem de tenir una bona relació institucional amb les capitals del nostre entorn i és un dels reptes que entomo com a cap de l’oposició en la defensa i reclamació d’interessos comuns. Les ciutats mitjanes de l’interior de Catalunya tenim molt a dir i si ens fem escoltar de manera conjunta en aquelles demandes que ajudin a millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes serem més forts. En això estic compromès: en buscar solucions als problemes que tenim a Igualada i en fer-ho amb com més aliats millor”.

En aquest cas, Jordi Cuadras i Juan Lus Ruiz han tractat qüestions com la necessitat de que la Generalitat impulsi la línia d’autobús de l’Eix Diagonal que connectiu Igualada, Vilafranca i Vilanova. Una línia que el govern de Catalunya la va prometre el 2019 però no se n’ha sabut res més i que tan Cuadras com Ruiz han marcat com a prioritària per vertebrar les tres capitals.

Un altre dels aspectes que el cap de l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada ha proposat a l’alcalde de Vilanova i la Geltrú per treballar conjuntament és la reclamació a la Generalitat perquè planifiqui i executi les obres d’ampliació de la C-15 al seu pas per Capellades, que és l’únic tram que queda per fer i que es pot convertir en un coll d’ampolla que generi problemes.

Jordi Cuadras i Juan Luis Ruiz també han abordat el treball que està duent a terme l’Associació de Municipis de l’Arc Metropolità que englobla vuit capitals de comarca de la segona corona metropolitana i a la qual Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) ja fa temps que proposa que Igualada també en formi part, ja que la ciutat ha quedat inclosa per primer cop dins el document de treball Compromís Metropolità 2030 i defensen que és una oportunitat que cal aprofitar.

Després de Cervera, Manresa i Vilanova i la Geltrú, Jordi Cuadras continuarà exercint aquesta agenda de visites institucionals a les capitals veïnes d’Igualada per buscar interessos comuns per ser més forts a l’hora de fer sentir les demandes de la ciutat davant de les administracions superiors.


Tornar a la pàgina principal