Logo Igualada Som-hi

Jordi Cuadras convoca una conferència per explicar la “Igualada d’avui i demà” el dijous 30 de setembre al Museu

Amb el títol “Tornem a fer avançar Igualada”, el grup municipal d’Igualada Som-hi format per PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta, obrirà el nou curs polític. L’acte és obert a tothom i es farà el proper dijous 30 de setembre, a les 8 del vespre, al Museu de la Pell.

Una vegada superada la primera meitat del mandat a l’Ajuntament i encarant la sortida de la pandèmia, la formació progressista plantejarà públicament quins són els reptes que té Igualada i quines propostes fa per afrontar-los. El regidor portaveu Jordi Cuadras pronunciarà una conferència titulada “Igualada avui i demà” per explicar el model de ciutat que planteja per fer front a la recuperació sense deixar ningú enrere i com Igualada pot tornar a avançar aprofitant les oportunitats que aquest primer quart del segle XXI ofereix a les ciutats.

La conferència és fruit del treball del grup municipal durant aquesta primera meitat de mandat i dels múltiples contactes dels regidors i el seu portaveu amb les veïnes i veïns de tots els barris de la ciutat. I també és fruit de l’estima i inquietud per fer avançar Igualada i la seva gent. L’acte també comptarà amb continguts multimèdia i totes les mesures de seguretat sanitàries.

 


Tornar a la pàgina principal