Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi visita els comerços i restaurants de la ciutat per informar de les inscripcions a les Targetes de Compra Local

Els regidors d’Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) han visitat diversos comerços i restaurants de la ciutat, durant aquesta darrera setmana, per informar de l’obertura d’inscripcions per formar part de la iniciativa de la Targeta de Compra Local per persones a l’atur. El petit comerç i restaurants s’hi poden apuntar perquè les targetes funcionin al seu establiment fins el proper divendres 26 de febrer a tramits.igualada.cat/Ciutadania o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que “la recepció de la iniciativa ha estat molt positiva entre els comerços i restaurants que hem visitat a diversos barris de la nostra ciutat. La proposta de crear una Targeta de Compra Local per les persones a l’atur la vam fer perquè fos incorporada al Pressupost 2021 i té com a objectiu injectar 270.000 euros directament al consum local. Amb una mateixa mesura aconseguim que se’n beneficiïn, alhora, dos sectors: comerç i restaurants i les persones sense feina”.

Cuadras afegeix que “a més d’informar sobre les inscripcions a la iniciativa, durant les visites que hem fet també hem pogut atendre altres demandes del sector comercial i que des del nostre grup municipal vetllarem. Volem una ciutat amb comerços i restaurants perquè això vol dir tenir una ciutat viva”. Els propers dies Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) també donarà tots els detalls dels tràmits a fer perquè les persones sense feina puguin sol·licitar aquestes targetes al llarg del mes de març.


Tornar a la pàgina principal