Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi proposa la creació d’un Saló Jove i remarca la falta d’oci pels joves a la ciutat

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) proposa que es creï un saló per a joves que complementi les activitats que es fan al Saló de la Infància. La formació progressista considera que és necessari oferir un seguit d’activitats per a joves d’entre 12 i 18 anys que no se senten atrets pel Saló de la Infància i que podrien participar en un espai d’oci adequat per la seva edat.


El regidor d’Igualada Som-hi Anselm Pasquina explica que “proposem i demanem al govern de Junts que sigui sensible a la necessitat d’impulsar un Saló Jove que complementi les activitats que es fan al Saló de la Infància amb un seguit d’activitats per a joves com tallers de DJ, de programació de videojocs o una bolera, entre altres”.


Pasquina remarca que “aquesta proposta neix de les demandes que diferents pares i mares ens fan arribar cada Nadal perquè un cop els seus fills ja superen l’edat del Saló, puguin seguir trobant una activitat de lleure a Igualada. Proposem una evolució del Saló i que es posi en marxa una primera proposta amb tot de continguts adequats pels joves amb el Saló Jove que proposem”.

 

Espai d’oci per Joves

La formació que integren el PSC i el grup ciutadà Igualada Oberta també continua proposant un dels punts estrella del seu programa electoral com és la creació d’un Espai d’Oci per Joves. Anselm Pasquina remarca que “la manca d’oci pels joves és un dels problemes que té Igualada i una preocupació que moltes famílies ens fan arribar. Per Nadal proposem la creació d’aquest Saló Jove però per nosaltres també és una prioritat que puguin tenir oci durant tot l’any a la nostra ciutat. Per això ja portàvem al nostre programa electoral aquesta qüestió com una prioritat amb l’Espai d’Oci per Joves que proposàvem fer a l’avinguda de Catalunya”.


L’Espai d’Oci per Joves que proposa Igualada Som-hi estaria ubicat a l’avinguda de Catalunya, al costat del Parc Central, als terrenys que ara hi ha lliures davant de la rotonda del carrer Lleida i el carrer França. L’equipament inclouria diferents instal·lacions com una bolera, una sala de jocs, una sala d’actes adaptada per fer-hi concerts o festes en horari de tarda, escape room i elements urbans per practicar un esport en alça entre la gent jove de superar obstacles amb acrobàcies anomenat “parkour”.


Tornar a la pàgina principal