Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi participarà al Sant Jordi amb una parada plena d’activitats a Cal Font

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) celebrarà Sant Jordi amb una parada a Cal Font amb activitats obertes a tothom per compartir aquest dia amb la ciutadania i celebrar el retorn de la Diada després de dos anys.

Un dels punts de la parada d’Igualada Som-hi serà el photocall “Somriures per Igualada” on tothom qui vulgui es podrà fer una fotografia amb diferents elements icònics de la ciutat. També durant tot el dia es repartiran roses artesanals i un altre dels punts serà el sorteig d’un lot de llibres d’autors igualadins. Tothom qui vulgui participar en aquest sorteig ja pot enviar un missatge de Whatsapp al 674 966 031 escrivint “Bon Sant Jordi!”. Durant tots aquests dies s’aniran recollint els diferents participants i dissabte al vespre es farà el sorteig.

La parada de Sant Jordi d’Igualada Som-hi estarà situada al passatge que connecta la plaça de Cal Font amb el carrer del Clos i comptarà amb la participació dels regidors Jordi Cuadras, Montse Montaña, Quim Roca i Irene Gil i altres membres de l’equip. La formació que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta fa una crida a la participació en aquesta Diada on es recupera la presencialitat a la plaça de Cal Font.


Tornar a la pàgina principal