Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi celebra Sant Jordi en contacte amb la gent en una parada plena d’activitats a Cal Font

Envoltats de gent, el grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) ha celebrat Sant Jordi amb una parada a Cal Font amb activitats obertes a tothom. Els regidors Jordi Cuadras, Montse Montaña, Quim Roca i Irene Gil i la resta de membres de l’equip han conversat durant tot el dia amb centenars de ciutadanes i ciutadans que han passat per la parada. S’han repartit roses artesanals fetes per una de les voluntàries de l’equip, Francisca Horna, i també bombons per celebrar el sant del regidor portaveu.

Una de les activitats destacades de la parada d’Igualada Som-hi ha estat el photocall “Somriures per Igualada” on la gent s’ha fet fotos amb un marc gegant decorat amb elements icònics d’Igualada. També s’ha realitzat el sorteig d’un lot de llibres dels autors igualadins Maria Enrich (novel·la), Joan Felip i Joan Sala (fotografies), Elisabet Serra (infantil), Montserrat Ventura (poesia) i Arià Paco (novel·la). Hi ha participat 126 persones a través del Whatsapp i ha guanyat el número acabat en 960 que correspon a Anna.

La formació que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta agraeix la participació de tothom en aquesta Diada i felicita les llibreries i floristeries de la ciutat en l’any en el qual s’ha recuperat la presencialitat a la plaça de Cal Font.

 

 

Tornar a la pàgina principal