Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi explica les solucions per l'ascensor i les escales mecàniques a les associacions de veïns del Poble Sec i Fàtima

El grup municipal d'Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) s'ha reunit amb les associacions de veïns del Poble Sec i Fàtima per a fer-los arribar el document amb les solucions que proposa per al correcte funcionament de l'ascensor de Fàtima-Set Camins i les escales mecàniques de Sant Magí. Les propostes, que també han estat traslladades al govern de la ciutat, plantegen canvis als contractes de manteniment de les dues instal·lacions i mesures contra el vandalisme.


El regidor portaveu d'Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que "volem que se solucionin les incidències i per això hem anat a l'arrel del problema. Són dues infraestructures que són bàsiques per al dia a dia de moltes ciutadans i ciutadans i no pot ser que fallin de manera recurrent. Ho vam denunciar fa unes setmanes i demanem al govern que s'arremangui i s'hi posi. Nosaltres ho hem fet i hem redactat un document amb les millores que proposem i que hem traslladat al govern i a les entitats de veïns".


Les solucions que proposa Igualada Som-hi arriben després d'estudiar detingudament els contractes de manteniment que l'Ajuntament té, actualment, amb les empreses que se n'encarreguen. Entre les solucions proposades, hi ha allargar la durada del contracte fins als 5 anys, establir que les peces de reparació estiguin en estoc i no a l'estranger, unificar els contractes de les dues infraestructures, establir un temps més ajustats de resposta davant de cada incidència urgent i no urgent, informar de l'import de les sancions per vandalisme, augmentar la il·luminació, garantir el funcionament de les càmeres de vigilància i incrementar la presència policial.


Els regidors Jordi Cuadras, Montse Montaña, Quim Roca i Irene Gil s'han posat a disposició de les associacions de veïns per a fer força per aconseguir aplicar les solucions que proposa Igualada Som-hi i acabar amb les constants avaries a l'ascensor de Fàtima i les escales mecàniques del carrer de Sant Magí. De fet, després d'estar cinc setmanes aturat i un cop tornat a posar en funcionament, l'ascensor va patir una altra incidència fa uns dies i va tornar a estar gairebé una setmana sense funcionar. En el cas de les escales, les incidències continuen essent recurrents i gairebé mai funcionen totes quatre alhora.

 


Tornar a la pàgina principal