Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi denuncia el retard de les obres de la piscina de les Comes i el perjudici que suposa pels usuaris

El cap de l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada, Jordi Cuadras, denuncia el retard de les obres de reforma de la piscina de les Comes i el perjudici que està suposant pels usuaris i usuàries. El govern de Junts va prometre que les obres acabarien a finals de l’any 2023 i que aquest mes de gener ja estaria en marxa i ara ha marcat que no acabaran fins d’aquí tres mesos sense cap més explicació ni justificació pública.

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) ha rebut les queixes de diferents usuaris i usuàries que veuen com l’incompliment del calendari promès fa que hagin de canviar les seves previsions i seguir acudint en altres instal·lacions esportives de la ciutat o de Montbui, que són les úniques opcions que va oferir l’Ajuntament.

D’altra banda, Jordi Cuadras lamenta que “el govern de Marc Castells vulgui enganyar la ciutadania assegurant que les obres van a bon ritme, tal i com va dir l’Ajuntament en un comunicat de premsa fa pocs dies. Això és absolutament fals perquè les obres és evident que no van a bon ritme i que acumulen un retard de més de tres mesos que està afectant negativament els usuaris i usuàries”.

El grup socialista demana al govern de Junts que “doni la cara i ofereixi explicacions a la ciutadania d’aquesta mala previsió de les obres i del retard acumulat”. Cuadras denuncia que “malauradament estem acostumats a que Junts no compleixi mai amb les dates de finalització de les obres: va passar amb el Centre Cívic Nord que va acumular 3 anys de retard, amb el Campus del Passeig on hi haurà 1 curs de retard i ara amb la piscina de les Comes”.


Tornar a la pàgina principal