Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi convoca l’acte central amb un sopar obert a tothom amb Jordi Cuadras i el seu equip divendres al Museu

Amb el títol “Vine a sopar amb el Jordi Cuadras i el seu equip”, Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) convida a tothom a sopar aquest divendres 17 de maig. Serà a les 20.30h al Museu de la Pell. El sopar és gratuït amb l’aforament limitat.

Durant l’acte s’explicarà el programa electoral i es presentaran els diferents membres de la llista. Igualada Som-hi convida a tothom a ser-hi. Jordi Cuadras explica que “només demanem a la ciutadania que porti la gana i les ganes de conèixer com farem una Igualada millor”. El candidat a l’alcaldia afegeix que “volem encarar la recta final de la campanya amb tota la força i l’energia. L’escenari de les eleccions del 26 de maig està més obert que mai en unes eleccions municipals a Igualada i nosaltres volem guanyar per a poder governar i fer aquesta Igualada millor que proposem”.

Recordem que, a més d’arribar a les cases, el programa electoral complet està penjat a la web igualadasomhi.cat. Tothom qui vulgui seguir la candidatura també pot donar-se d’alta al canal de Whatsapp d’Igualada Som-hi tot escrivint “Hola” al telèfon 603 86 40 15.


Tornar a la pàgina principal