Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi comença una roda de visites als barris per demanar millores acordades amb els veïns

“Barris de primera”. Aquest va ser un dels eixos de la campanya d’Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) a les eleccions municipals i continua sent un dels eixos de l’actuació del grup municipal a l’Ajuntament des de l’oposició. Per aconseguir aquest objectiu de que tots els barris siguin de primera, la formació d’esquerres i progressista ha programat un seguit de visites als diferents barris per acordar amb les veïnes i veïns quines millores demanarà al govern de la ciutat.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, explica que “no pot ser que a la ciutat, en funció del barri on visquis, tinguis un millor o pitjor espai públic, o tinguis més o menys serveis. Al nostre model de ciutat, volem que tothom se senti ciutadà de primera i que tots els barris siguin de primera. És una aposta, també, per la cohesió social i per una ciutat inclusiva i realment amable. Treballem per Igualada i per a tenir una ciutat millor”.

La falta de manteniment de les voreres d’alguns carrers i places, la crescuda de males herbes que donen una imatge de deixadesa i la falta de neteja són les principals demandes als diferents barris de la ciutat. Diversos veïns i veïnes també requereixen més presència policial i plantar arbres als escorcells on ara n’hi falten. D’altra banda, la formació d’esquerres i progressista ha recollit inquietud per la presència de rates, coloms i comportaments incívics en algunes zones. Cuadras recorda que “aquesta Igualada no surt a les fotos però és una Igualada que existeix i que té tota la nostra atenció”.

A més de les visites als barris, Igualada Som-hi manté un contacte directe amb molts ciutadans i ciutadanes amb missatges que els fan arribar a les xarxes socials i també al canal de Whatsapp de la formació 603 86 40 15. La regidora Montse Montaña recorda que “tot i ser a l’oposició volem ser útils a la ciutadania i per això no hem parat d’estar-hi en contacte i de recollir diferents demandes que vehiculem des de dins l’Ajuntament utilitzant totes les eines que tenim al nostre abast”.

El primer barri que ha visitat Igualada Som-hi ha sigut el de Montserrat i la següent visita serà a les Comes. El de Montserrat es tracta d’un dels barris que se sent “més oblidats” pel govern de la ciutat i per això la formació ha volgut iniciar la roda en aquesta zona on s’ha fet un repàs acurat de les possibles millores a fer en contacte amb les veïnes i veïns. Durant les properes setmanes, el grup municipal amb els regidors Jordi Cuadras, Montse Montaña, Quim Roca, Irene Gil i altres persones de l’equip d’Igualada Som-hi visitaran la resta de barris on hi ha necessitats.


Tornar a la pàgina principal