Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi celebra que més de 130 ciutadans ja s’hagin beneficiat de l’ajuda per fer tràmits digitals que va impulsar

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) ha anunciat els resultats del primer any de la posada en marxa de l’Oficina d’Acompanyament Digital que va impulsar gràcies a l’acord de Pressupost amb el govern de Junts i que es va fer realitat amb un conveni amb el Consell Comarcal. Aquesta va ser una de les demandes i condicions del grup socialista per tramitar el Pressupost del 2023 i un any després ja hi ha el primer resultat: han fet servir aquesta Oficina 131 persones tant al Centre Cívic de Fàtima com al Centre Cívic Nord.

El cap de l’oposició de l’Ajuntament, Jordi Cuadras, afirma que “el pas cap a l’administració electrònica no pot significar que hi hagi persones que en quedin al marge i que tinguin dificultats, per exemple, per sol·licitar ajudes o subvencions. Per això vam proposar aquesta mesura per garantir la igualtat en l’accés als tràmits amb l’administració. Després d’un any veiem com ha estat una eina útil i positiva i fem una crida a tothom qui tingui una necessitat de fer qualsevol tràmit digital a utilitzar-la”.

El regidor d’Igualada Som-hi Anselm Pasquina recorda que “hi ha molta gent que no té eines digitals o no té els coneixements informàtics per a fer tràmits amb l’Administració. Amb la proposta que vam lluitar i negociar amb el govern el que volíem fer és ajudar-los i fer que no hi hagi bretxa digital a la ciutat”.

Per fer ús de l’Oficina d’Acompanyament Digital, cal demanar cita prèvia tot trucant o enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 610 280 811. Hi ha la possibilitat de ser atès al Centre Cívic de Fàtima o al Centre Civic Nord.

Igualada Som-hi remarca que l’Oficina d’Acompanyament Digital “és un exemple de la política útil i en positiu que PSC i el grup ciutadà Igualada Oberta fem a l’Ajuntament tot proposant i fent possible projectes que fan millorar la vida de la gent. Som el primer grup de l’oposició però no ens limitem a dir que no a tot, sinó que si tenim l’oportunitat d’arribar a acords per beneficar la ciutadania i ajudar la ciutadania que no té eines o coneixements informàtics, com és aquest cas, ho fem”.


Tornar a la pàgina principal