Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi celebra el seu tercer aniversari consolidant-se com “l’alternativa política” a la ciutat amb PSC, Comuns i Igualada Oberta

Va ser l’11 de desembre del 2018 quan es va anunciar la creació d’Igualada Som-hi que integren PSC, Comuns i el grup ciutadà Igualada Oberta. Per a commemorar la creació de la candidatura com a punt de trobada de l’esquerra progressista de la ciutat, la formació ha celebrat el seu tercer aniversari a l’Ateneu Igualadí amb la presència de diversos membres de l’equip i dels regidors a l’Ajuntament Jordi Cuadras, Montse Montaña, Quim Roca i Irene Gil.

La valoració d’aquests tres anys és altament positiva perquè Igualada Som-hi ha aconseguit “abanderar l’oposició de l’Ajuntament d’Igualada i, alhora, oferir mà estesa per fer avançar la ciutat amb l’impuls de polítiques croncretes tot condicionant i aprofitant la minoria del govern de Junts”. A més del treball fet a l’Ajuntament, Jordi Cuadras i tots els regidors han estat i estan abocats al contacte proper amb les veïnes i veïns de tots els barris de la ciutat per escoltar preocupacions i proposar solucions. També a través dels missatges que reben de la ciutadania al número de Whatsapp obert a tothom: 674 966 031.

A falta d’un any i mig per les eleccions municipals, Igualada Som-hi encara el 2022 amb l’objectiu de “continuar consolidant-se com l’alternativa política a la ciutat amb la mateixa vocació de servei i de ser útils que han practicat des del primer moment. L’objectiu és governar Igualada per tornar-la a fer avançar amb polítiques de recuperació econòmica i de creació de feina, de seguretat, de mobilitat verda, de neteja, d’habitatge, d’equipaments i de totes aquelles que facin que tots els barris siguin de primera sense que a Igualada hi hagi barris que se sentin de segona”.

 “Tornem a fer avançar Igualada” és el lema que la formació que integren PSC, Comuns i Igualada Oberta fa servir aquest curs per a resumir la seva acció política i objectiu. Un lema que es va estrenar, al mes de setembre, amb una conferència de Jordi Cuadras al Museu de la Pell amb la presència de més de 150 persones al on va desgranar quin model de ciutat proposa. El vídeo de la conferència es pot veure al canal de Youtube d’Igualada Som-hi.


Tornar a la pàgina principal