Logo Igualada Som-hi

Igualada Som-hi anuncia que els joves d’entre 16 i 23 anys ja poden demanar els iBons per comprar al comerç local

El grup municipal d’Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) ha anunciat que ja es poden demanar els iBons Joves per comprar al comerç local a la web ibonsigualada.cat. La iniciativa està dirigida als joves d’entre 16 i 23 anys empadronats a Igualada i les compres es poden fer fins el 24 de desembre als comerços que s’han adherit a la campanya i que també es poden consultar a la web.


El regidor d’Igualada Som-hi Anselm Pasquina destaca que “les targetes de compra pels joves de la nostra ciutat, els iBons Joves, els vam idear amb l’objectiu de promoure les compres al comerç local. Els joves estan, cada vegada més, acostumats a comprar per Internet i creiem que si volem una Igualada amb comerç, hem de fer tot el possible perquè aquests coneguin el comerç local i hi comprin”.


Cada bo té un valor de 10 euros. Els joves que l’adquireixin en pagaran 3 i la resta, 7 euros, aniran a càrrec de l’Ajuntament d’Igualada. Cada jove participant podrà comprar fins a 5 iBons Joves. Per tant, podrà adquirir un màxim de 50 euros per comprar al comerç local, tot aportant-ne 15.


Pasquina explica que “confiem que els iBons Joves siguin un molt bon incentiu perquè la gent jove entri i compri al comerç local. Tenir una ciutat amb comerç és tenir una ciutat amb activitat, llum i seguretat als seus carrers. El comerç no només és activitat econòmica sinó que també aporta tots aquests altres valors”.


Els iBons Joves és una de les mesures que Igualada Som-hi (PSC - Igualada Oberta) va aconseguir incloure al Pressupost d’aquest 2023 gràcies a l’acord de Pressupost amb el govern de Junts de fa un any, el que defineix com “política útil”.


Tornar a la pàgina principal