Logo Igualada Som-hi

Els regidors Quim Roca i Irene Gil seran els representants d’Igualada Som-hi a les taules de la reconstrucció

Igualada Som-hi ha nomenat els seus representants per les taules de la reconstrucció social i econòmica que l’Ajuntament ha de convocar per a impulsar la resposta de la ciutat a la crisi derivada del Covid-19. La formació d’esquerres i progressista ha escollit el regidor Quim Roca per la Taula Econòmica i la regidora Irene Gil per la Taula Social. Igualada Som-hi assistirà a aquestes taules amb el Pla de 35 mesures socials i econòmiques que ja va presentar fa tres setmanes i que concep com un punt de partida per fer front a la crisi.

Quim Roca és economista diplomat  en Ciències Empresarials i llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), Màster en Gestió Tributària, Màster de Direcció Financera i és controller financer en un grup de 10 empreses. Irene Gil és diplomada en Treball Social i en Polítiques de Gènere i Igualtat, és treballadora social al Consell Comarcal de l’Anoia i ha estat coordinadora del servei de teleassistència i monitora dels habitatges tutelats de la Fundació Àuria.

El regidor portaveu d’Igualada Som-hi, Jordi Cuadras, afirma que “tenim una proposta de Pla amb 35 mesures i tenim un equip divers i preparat. El Quim i la Irene són els qui tenen els perfils idonis per ser la nostra veu a la taula social i econòmica de la reconstrucció: un economista i una treballadora social. Juntament amb la resta de grup municipal centrarem tots els nostres esforços a apretar el govern perquè la resposta de l’Ajuntament a la crisi social i econòmica sigui de màxims i que l’administració sigui el coixí perquè ningú quedi enrere. Cal que aquesta sigui la prioritat de l’Ajuntament”.

A més del Pla de 35 mesures socials i econòmiques, Igualada Som-hi (PSC - Comuns - Igualada Oberta) també considera que cal una sortida verda a tot el que es planifiqui. La formació assegura que és el moment de posar en marxa molts dels reptes que estaven sorgint arrel de l’emergència climàtica com la pacificació de carrers de la ciutat per donar prioritat als vianants i a les bicicletes, l’aposta per una economia sostenible que faci front a la desigualtat i la incorporació de la tecnologia en diversos àmbits per evitar la bretxa digital.


Tornar a la pàgina principal